УКР РУС

Ліга чемпіонів - для "Удінезе". Результати заключних матчів 38 туру Серії А. ВІДЕО

14 травня 2012 Читать на русском

Перед заключним туром Серії А найреальніші шанси втриматися на третій сходинці були в "Удінезе". Для цього "зебрам" просто потрібно було перемогти на виїзді "Катанію".

Зрештою, це їм вдалося - підопічні Гвідоліна святкували на Сицилії звитягу — 2:0. Один із голів на рахунку капітана Антоніо ді Натале.

Ді Натале, для якого цей матч став останнім у кар'єрі. Клубній кар'єрі, бо Антоніо ми ще можемо побачити у грі за збірну Італії на Євро-2012.

Зважаючи на перемогу фріульців, результати матчів за участі інших претендентів на бронзу вже майже ні на що не впливали. “Інтер” на виїзді поступився “Лаціо”, тож “орли” завершили чемпіонат на дві сходинки вище за міланців. А поміж ними розмістився “Наполі”, який, попри перемогу над “Сієною”, завершив чемпіонат на п'ятій сходинці.

Отож після завершення останнього туру стало зрозуміло, що до “Мілана” та “Ювентуса” у Лізі чемпіонів приєднається “Удінезе”, а “Інтер”, “Наполі” та “Лаціо” представлятимуть Італію в Лізі Європи.

Також завершилися ще два матчі, які жодного турнірного значення не мали. "Дженоа" вдома здолав "Палермо", а "К'єво" у рідних стінах переміг "Лечче".

“Наполі” - “Сієна” - 2:1 (2:1)

Голи: Доссена, 3, 34 — Дестро, 6

 

“Катанія” - “Удінезе” - 0:2 (0:1)

Голи: ді Натале, 19, Фабріні, 58


“Дженоа” - “Палермо” - 2:0 (0:0)

Голи: Джилардіно, 52, Скуллі, 70

 

“К'єво” - “Лечче” - 1:0 (0:0)

Гол: Вацек, 78

Вилучення: Гарроцьєрі, 81 (Л)