УКР РУС

Ліга 1: Монако закріпився в лідерах завдяки голу екс-нападника Арсенала, Ніцца переслідує сусідів

8 жовтня 2023 Читать на русском

В суботу, 7 жовтня, відбулися два матчі восьмого туру чемпіонату Франції. Результат та огляд зустрічей – в цій новині на "Футбол 24".

Чемпіонат Франції, 8 тур

Метц – Ніцца – 0:1

Гол: Будауї, 14

Реймс – Монако – 1:3

Голи: Теума, 58 (пен) – Якобс, 42, Балогун, 46, Бен-Єддер, 49

Ніцца в поточному сезоні ще не програла. Вирушаючи до Метца, команда Фаріолі прагнула здобути три очки. Це у підсумку вдалося зробити. Ба більше, третій тур поспіль команда не пропускає. В атаці у "орлят" мало що виходило, але свій гол вони забили.

ПСЖ втратив чотирьох зірок, яких звинувачували в гомофобних викриках – вони не зіграють проти клубу українця

Реймс та Монако – одні з лідерів чемпіонату Франції, тому їхнє протистояння могло суттєво змінити розклад в турнірній таблиці. Монегаски в першому таймі довго мучилися з обороною шампанців, але врешті-решт на 42 хвилині Якобс відкрив рахунок. Другий тайм розпочався з побиття Реймса. Спочатку екс-форвард Арсенала Балогун подвоїв перевагу Монако, а Бен-Єддер забив третій гол. Тедді Теума відіграв один м'яч, реалізувавши пенальті.

Монако набрав 17 балів і перебуває на першій сходинці. Навіть якщо Брест свій матч виграє, він не випередить команду Аді Хюттера. Ніцца – друга, з 16 очками, а Реймс перебуває на четвертій сходинці з 13 пунктами.

З третьої ліги до гола на ЧС і номінації на Золотий м'яч – зірка ПСЖ за 90 млн, якому хвороба могла зламати кар'єру