УКР РУС

Ліга 1: Ліон у першому матчі сезону завдяки хет-трику Депая впевнено здолав Діжон

28 серпня 2020 Читать на русском

Діжон на виїзді не зміг скласти конкуренцію Ліону. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Франції 2020/21, 2-й тур

Ліон – Діжон – 4:1

Голи: Депай, 39 (п.), 45+1, 65 (п.) Лотоа, 45 (аг.) – Шайдлер, 14

Лідер Ліона підхопив COVID-19 – дебют у збірній Франції знову відкладається

Півфіналіст Ліги чемпіонів поєдинком проти Діжона відкривав сезон на внутрішній арені. Господарі пропустили вже на 14-й хвилині: форвард "сов" Аурельєн Шайдлер прорвався до штрафного майданчика суперника і з лінії завдав потужного удару по воротах Антоні Лопеша. Захисник кинувся під м'яч, рятуючи свою команду, однак на добиванні Шайдлеру пощастило більше і гості несподівано вийшли вперед. "Ткачі" кинулись на ворота суперника і до кінця тайму завдали в площину воріт суперника 6 ударів проти одного.

За кілька хвилин до перерви захисник діжонців порушив правила у власному штрафному майданчику і Мемфіс Депай з пенальті відновив статус-кво. На останній хвилині першої сорокап'ятихвилинки Веслі Лотоа, після прострілу суперника, зрізав м'яч у власні ворота, а за мить Депай, отримавши круглого в районі одинадцятиметрової позначки, зумів розвернутися в оточенні кількох захисників і оформив дубль.

По перерві малюнок гри не змінився, господарі продовжували нагнітати і їх зусилля увінчались ще одним пенальті, який фантастичним пострілом під поперечину реалізував все той же Депай, записавши на свій рахунок хет-трик у матчі.

Баварія – найкраща команда світу, або Чому ПСЖ програв фінал Ліги чемпіонів