УКР РУС

Лідери Динамо і Шахтаря в небезпечній грі – хет-трик травмованого за 40 хвилин, унікальний гранд чекає трансферний бумfire

2 травня 19:28 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

"Футбол 24" пропонує вашій увазі огляд перенесених матчів грандів українського футболу. Дивіться нове відео на нашому YouTube-каналі.

Два претенденти на чемпіонський титул – донецький Шахтар та київське Динамо – практично синхронно здобули перемоги у перенесених матчах УПЛ. "Гірники" у Києві розібралися із кризовим Чорноморцем (4:1) завдяки хет-трику бразильського новачка Марлона Гомеса, а столична команда розгромила Верес (3:0). За киян дебютним голом відзначився Матвій Понамаренко, якого через антропометрію уже називають "новим Довбиком".

Через тур на грандів чекає українське Класичне, яке може додати інтриги у чемпіонській гонитві: станом на сьогоді Шахтар випереджає Динамо на 4 очки. До вашої уваги огляд поєдинків українського мідвіку і хитрощі, до яких вдалися гравці обох команд, щоб уникнути дискваліфікації на вищезгадане Класичне у новому випуску на YouTube-каналі "Футбол 24".

Динамо з дублем Леоненка розбиває Спартак у Києві, Шевченко робить перші кроки у футболі, Саленко став рекордсменом ЧС