УКР РУС

Віда може перебратися на Туманний Альбіон за кругленьку суму

14 квітня 2020 Читать на русском

Захисник збірної Хорватії Домагой Віда може перебратись на Туманний Альбіон.

Один з лідерів другого за силою чемпіонату Англії – Вест Бромвіч – проявляє предментний інтерес до колишнього захисника Динамо Домагоя Віди, повідомляє видання Fanatik.

Сидорчук назвав топ-3 найсильніших легіонерів, з якими доводилось грати в Динамо

30-річного хорвата хоче бачити у своїй команді головний тренер Вест Бромвіча Славен Біліч, який свого часу працював з екс-динамівцем у національній збірній. "Дрозди" готові викласти за гравця 10 млн євро – цієї суми може цілком вистачити, аби задовольнити апетити босів Бешикташа, за який нині виступає Віда.

Більше того, за останньою інформацією керівництво турецького клубу планує урізати зарплату хорвату (Віда отримує 3 млн євро на рік і є найвисокооплачуванишім гравцем команди), що точно не викличе ентузіазму у захисника.

Однак, угода буде можливою лише в тому випадку, якщо Вест Бромвіч вийде у Прем'єр-лігу за підсумками сезону. У підопічних Біліча непогані шанси на підвищення у класі – після 37-ми турів "дрозди" йдуть другими і відстають від лідера Чемпіоншипу Лідса на одне очко.

Нагадаємо, Віда виступав за Динамо з 2013 по 2018 роки і завоював з киянами два чемпіонства, два Кубки України та один Суперкубок країни.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро