УКР РУС

Ліга Європи: Лейпциг вибив Зеніт, Атлетік поступився Марселю

15 березня 2018 Читать на русском

У матчах-відповідях 1/8 фіналу Ліги Європи пітерський Зеніт не зміг перевести гру проти Лейпцига в овертайм, а Марсель на виїзді впевнено розібрався з Більбао.

Після поразки у Німеччині з рахунком 2:1 у Зеніта залишався шанс на прохід до наступного раунду, хоча гра пітерців ставила дану можливість під сумнів. Останній підтвердився – підопічні Манчіні зіграли поганий матч, пропустивши вже на 22-й хвилині – це постарались Огустен та Вернер.

Наприкінці першого тайму Дріуссі повернув інтригу в матч, однак Лейпциг провів настільки потужний другий тайм, що шансів у Зеніта просто не було. Вернер навіть міг повторити рахунок першого матчу, однак не забив пенальті на 82-й хвилині. Команда Манчіні не змогла щось протиставити Лейпцигу, покинувши Лігу Європи.

У Більбао все було ясно вже наприкінці першого тайму, коли Пайе реалізував пенальті та вивів Марсель вперед. Враховуючи рахунок першого матчу (перемога французів 3:1), шансів у басків фактично не залишалося. У другому таймі Товен подвоїв перевагу Марселя, і все, що зумів Атлетік – це забити гол престижу на 74-й хвилині та покинути турнір.

Ліга Європи 2017/2018, 1/8 фіналу, матчі-відповіді

Атлетік Більбао – Марсель – 1:2

Голи: Вільямс, 74 – Пайет, 38 (пен), Окампос, 52

Вилучення: Адуріс, 76 (друга жовта)

Зеніт – РБ Лейпциг – 1:1

Голи: Дріуссі, 45+1 – Огустен, 22

Нереалізовані пенальті: Вернер, 82