УКР РУС

Левченко: Сподобалося, що збірна України не зупинялась

7 вересня 2018 Читать на русском

Екс-футболіст збірної України Євген Левченко поділився враженнями після матчу 1-го туру Ліги націй між збірними Чехії та України (1:2).

"Сподобалося, що збірна України не зупинялась. Після пропущеного м'яча на початку гри завжди складно швидко відновитися. Важко зламувати компактну оборону Чехії, але ми завжди намагалися це робити. Сподобався Марлос, відмінна гра Малиновського в центрі. Цих хлопців хотілося б виділити окремо. Сподобалося, що ми старалися і показували якісний футбол.

Чехія – Україна – відео голів і огляд матчу

Дуже добре, що саме Зінченко забив переможний гол. Він вийшов на заміну і здорово вписався в малюнок гри. Дуже радий за нього, тому що футболіст опинився в складній ситуації. Відверто кажучи, Зінченко провів хорошу гру проти збірної Чехії. Ще б хотілося виділити Яремчука, якому вдавалося створювати рух вперед і притримувати м'яч", – розповів Левченко в ефірі телеканалу Футбол.

Нагадаємо, вчора збірна України здобула вольову перемогу у матчі проти Чехії в Лізі націй (2:1). Наступний матч у рамках Ліги націй підопічні Андрія Шевченка проведуть у Львові, 9 вересня, проти збірної Словаччини.

Чехія – Україна: "синьо-жовті" вперше за 6 років здобули вольову перемогу