УКР РУС

Атлетіко здолав Осасуну, нічия Ейбара та Атлетіка, Леванте вирвав перемогу над Гранадою: 17-й тур Прімери, субота

14 грудня 2019 Читать на русском

В рамках 17-го туру Прімери відбулось кілька поєдинків. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії, 17-й тур

Гранада – Леванте – 1:2

Голи: Мачіс, 60 – Рочіна, 55

Атлетік – Ейбар – 0:0

Атлетіко – Осасуна – 2:0

Голи: Мората, 67, Сауль, 75

У суботньому матчі 17-го туру Гранада у рідних стінах приймала Леванте. З рівної гри у першому таймі жодна з команд не змогла відкрити рахунок. Лише по перерві Рочіна красивим ударом з-за меж штрафного поцілив точно у кут воріт – 0:1. Господарі швидко відігрались – Мачіс замкнув навіс Діаса з флангу. На 90-й хвилині Леванте все ж зумів вибороти перемогу завдяки влучному пострілу Барді – 1:2.

В іншому матчі туру Атлетік вдома зустрічався з Ейбаром. Обидві команди не тішили атакувальною грою, тож до свистка на перерву пішли без забитих м'ячів. У другому таймі господарі таки вийшли вперед, але буквально на хвилину – арбітр скасував взяття воріт через порушення правил в атаці. Зрештою, рахунок у матчі так і не змінився – 0:0.

Атлетіко надолужував втрачені очки у попередніх турах в домашньому поєдинку проти Осасуни. До перерви рахунок не змінювався, а у другому таймі спочатку Мората замкнув подачу зі штрафного від Тріпп'єра, а згодом Сауль увірвався у штрафний та легко підсік м'яч, перегравши голкіпера – 2:0, класика від Сімеоне.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ