УКР РУС

Леванте в меншості вирвав нічию з Жироною, Леганес без Луніна поступився Еспаньйолу: 18 тур Ла Ліги, матчі п'ятниці

4 січня 2019 Читать на русском

В матчі 18 туру Ла Ліги Леванте на останніх хвилинах врятував нічию у грі з Жироною, Еспаньйол мінімально здолав Леганес. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 18 тур

Леванте – Жирона – 2:2

Голи: Моралес, 58, Коке, 86 – Порту, 31, А. Гарсія, 72

Вилучення: Поштіго, 69

Еспаньйол – Леганес – 1:0

Гол: Іглесіас, 9

Вилучення: Гумбау, 90+1

Леванте врятував нічию у грі з Жироною. В першому таймі гості вийшли вперед в рахунку завдяки голу Порту, однак по перерві Моралес зробив рахунок нічийним. Однак після вилучення Поштіго Алейш Гарсія вивів жиронців вперед, але Коке на останніх хвилинах врятував нічию для Леванте.

Еспаньйол зі стартових хвилин активно розпочав та відкрив рахунок уже на 9 хвилині, після удару Давіда Лопеса з центра поля м'яч відскочив від поперечки, а Іглесіас був першим на добиванні. Каталонці могли ще забити у першій половині, але Іглесіас та Баптістао не змогли реалізувати свої моменти. В другому таймі Еспаньйол продовжував володіти ініціативою, але не міг подвоїти перевагу. Леганес, щоправда, в атаці себе майже не проявив, тож матч завершився мінімальною перемогою каталонців. Відзначимо, що Андрій Лунін вже вкотре в цьому сезоні потрапив до заявки Леганеса, проте не вийшов у стартовому складі.

Конкурент Луніна Куельяр пропустив курйозний гол після удару з центра поля – фейл дня

Жирона та Леванте набрали по 23 очки і команди розташувались на 8 та 9 місцях. Еспаньйол завдяки своїй перемозі набрав 24 очки і піднявся аж на 8 місце з 14, а Леганес з 19 пунктами лишився поруч із зоною вильоту.