УКР РУС

Манчестер Юнайтед не відпустив Лестер в боротьбі за зону ЛЧ, Астон Вілла ризикує вилетіти з АПЛ через екс-зірку Арсенала

17 липня 2020 Читать на русском

Відбулись чергові поєдинки 36-го туру чемпіонату Англії. Читайте звіт про поєдинки на сайті Футбол 24.

Чемпіонат Англії 2019/20, 36-й тур

Евертон – Астон Вілла – 1:1

Голи: Волкотт, 87 – Нгойо, 72

Лестер – Шеффілд Юнайтед – 2:0

Голи: А. Перес, 29, Грей, 80

Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед – 0:2

Голи: Рашфорд, 45+1, Марсьяль, 78

Саутгемптон – Брайтон – 1:1

Голи: Інгз, 66 – Мопей, 17

Астон Вілла на останніх хвилинах втратила перемогу над Евертоном. "Ірискам" вже не потрібно вирішувати турнірні завдання, а от "віллани" намагаються врятуватись із зони вильоту, а тому взялись атакувати ворота Пікфорда. Астон Вілла вдвічі більше пробивала по воротах (16 ударів проти 8), однак ефективність цих спроб було мінімальна – лише 2 влучання у площину воріт.

Арсенал у рідних стінах переміг Ліверпуль: аномальний матч, палаючі очі Робертсона та вбивча ефективність "канонірів"

Але все ж "віллани" вийшли вперед в рахунку завдяки голу Нгойо, який замкнув навіс Хуріхейна зі штрафного. Але бірмінгемці не втримали таку важливу перевагу, як і Тео Волкотта у власному карному майданчику – англієць красивим ударом головою перекинув воротаря після подачі Гомеша.

Лестер впевнено обіграв Шеффілд. "Лисиці" забили двічі, по разу в кожному з таймів – в першій половині відзначився Айозе Перес, а в другому Варді та Грей розірвали захист "клинків".

Таким чином, Астон Вілла погіршила свої шанси на виживання – "віллани" мають в активі 31 очко та залишились дев'ятнадцятими. Лестер же набрав 62 пункти та залишився у топ-4 – "лисиці" мають чудові шанси не пустити Манчестер Юнайтед до Ліги чемпіонів.

Манчестер Юнайтед на виїзді обіграв Крістал Пелас. Манкуніанці вийшли вперед лише під завісу першого тайму, коли Рашфорд класно розібрався із захистом та закотив м'яча у ворота. "Орли" відігрались, проте гол Айю скасували через офсайд. А трохи пізніше Юнайтед добили суперника – цього разу Рашфорд асистував Марсьялю.

Саутгемптон та Брайтон не змогли виявити сильнішого. Ще в першій половині Мопей вивів гостей вперед, але по перерві Інгз встановив остаточний рахунок.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ