УКР РУС

Лестер здобув вольову перемогу над Вест Бромвічем, Ньюкасл розгромив Саутгемптон

10 березня 2018 Читать на русском

Відбулися чергові матчі 30-го туру англійської Прем'єр-ліги

Лестер Клода Пюеля зустрічався з мешкаючим на дні турнірної таблиці Вест Бромвічем, однак вже на восьмій хвилині примудрився пропустити від Соломона Рондона.

Ситуацію виправляти взявся головний бомбардир "лисиць" Джеймі Варди і вже через 13 хвилин зрівняв рахунок. На 37–й хвилині британець міг оформити дубль, але його гол був справедливо скасований через офсайд. Вже у другому таймі своє ім'я в протокол вписала друга зірка Лестера – це Ріяд Марез прекрасно обігрався з тільки-но з'явившимся на полі Іхеаначо і витончено переграв Фостера.

Вест Бром побіг відіграватися і отримав ще два – в якості катів виступили Келечі Іхеаначо і Вісенте Іборра.

Саутгемптон, що володіє міцним складом бореться за виживання і сьогоднішній матч проти Ньюкасла в черговий раз підтвердив наявність проблем у "святих".

Вже на другій хвилині матчу Кенеді відкрив рахунок у матчі, а менш ніж через півгодини оформив дубль. Закінчив погром гостей Рітчі на 57-й хвилині гри.

Бернлі в нинішньому сезоні грає прагматично, однак саме це приносить підопічним Шона Дайча результат – колектив розташовується на сьомому рядку і відстає на 5 очок від Арсеналу, який замикає зону єврокубків.

Втім, в матчі проти Вест Хема прагматичним футбол був лише до виходу на заміну Кріса Вуда (61 хвилина). Вже через 5 хвилин австралієць асистував Ешлі Барнсу, ще через чотири додав до передачі і гол, а на 81-й хвилині оформив дубль.

Після зміни тренера Суонсі набрав хід, однак сьогодні валлійців здорово підвів Джордан Айю, який отримав пряму червону картку вже на 11–й хвилині зустрічі. До честі "лебедів", їм вдалося відстояти нічию навіть незважаючи на жахливу статистику по ударам – 30:0 на користь Гаддерсфілда.

Евертон приймав на "Гуддісон парку" Брайтон, який на виїзді грає з рук геть погано і здобув досить просту перемогу. Більш того - "вікторія" могла бути і розгромної, але за хвилину до закінчення основного часу Уейн Руні не зміг реалізувати вже третій пенальті у сезоні.

Англійська Прем'єр-ліга, 30 тур

Вест Бромвіч - Лестер - 1:3

Голи: Рондон, 8 - Варді, 21, Марез, 62, Іхеаначо, 76, Іборра, 90+4

Вест Хем - Бернлі - 0: 3

Голи: Барнс, 66, Вуд, 70, 81

Евертон - Брайтон - 2: 0

Голи: Бонг (АГ), 60, Тосун, 76

Хаддерсфілд - Суонсі - 0: 0

Ньюкасл - Саутгемптон - 3: 0

Голи: Кенеді, 2, 29, Рітчі, 57