УКР РУС

Лестер став першим новачком АПЛ наступного сезону – колишньому чемпіону навіть не довелося виходити на полеlight

27 квітня 00:17 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Лестер здобув пряму путівку в англійську Прем'єр-лігу через рік після вильоту.

За пряму путівку з Чемпіоншипу в АПЛ боролися три команди – Лестер, Іпсвіч та Лідс. Останній програв Квінз Парк Рейнджерс (0:4) у 45 турі.

Ліверпуль узгодив деталі контракту з новим тренером

Таким чином, Лестер, який має 94 очки і перебуває на першій сходинці у турнірній таблиці Чемпіншипу, гарантував собі вихід в АПЛ. "Лисицям" навіть не довелося виходити на поле, щоб забезпечити собі вихід в АПЛ, оскільки Лідс, який програв за тур до кінця чемпіонату, вже ніяк не витіснить їх з топ-2.

Лідс наразі залишився на другій сходинці з 90 балами, а Іпсвіч – третій з 89 пунктами, але має ще дві гри у запасі. Саме "трактористи" та "павичі" боротимуться за другу путівку.

Лестер вилетів з англійської Прем'єр-ліги за підсумками кампанії 2022/23, посівши 18 місце. Нагадаємо, що "лисиці" сенсаційно вигравали титул чемпіона Англії у сезоні 2015/16.

Киснева маска замість медалі: як гравець Арсеналу зламав руку під час святкування перемоги в Кубку

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ