УКР РУС

Леоненко: Шахтар залишився на своєму рівні, а Динамо перетворилось на звичайний клуб

10 травня 2019 Читать на русском

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко поділився очікуваннями від матчу Шахтар – Олександрія та порівняв рівень "гірників" та Динамо.

"Чи зможе Олександрія обіграти Шахтар? Все можливо, але я думаю, що це нереально. У матчі з Динамо Олександрія могла і виграти, але втратила трьох захисників. Я вперше таке бачу. Тому тут питання глибини складу.

Леоненко: Не кожен тренер піде на місце Хацкевича

У Володимира Шарана на першому місці оборона і замінити трьох основних центральних захисника дуже важко. Плюс проблеми можуть початися через розслабленості. Все-таки у них дуже великий відрив від Зорі і Маріуполя.

Думаю, що не потрібно боятися ані Шахтар, ані Динамо. Звичайно проти Шахтаря набагато складніше. А ось з Динамо можна сміливо грати, тому що нічого несподіваного в їхній грі я давно не бачу.

"У Лобановського нічого б не вийшло", – Леоненко назвав головну причину успіхів Динамо у 90-х

Команда грає стабільно, хоча я думаю, може ще краще грати. У будь-якому випадку, "гірники" знаходяться на своєму рівні. А ось всі інші команди здулися. Навіть Динамо. Було в чемпіонаті 9-10 однакових команд, зараз їх уже 11", – поділився Леоненко в інтерв'ю segodnya.ua.

"Леоненко може звинувачувати тільки себе". Голеадор Прикарпаття – про період у Динамо, юного Шеву і шаленого Григорчука