УКР РУС

Легіонер Вереса не планує повертатись у клуб до завершення війни в Україні

11 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Виконувач обов'язків спортивного директора Вереса Юрій Габовда розповів про можливе підсилення команди та легіонера-втікача – Жирайра Маргаряна.

"Хто покине команду взимку? Поки всі на місці. Контракти Гагуна та Кучерова? Всі рішення щодо гравців будуть ухвалюватись найближчими днями після завершення зимової частини сезону.

Верес хоче отримати компенсацію за вибрики свого захисника – подробиці конфлікту з норовливим легіонером

Хто може посилити Верес? Процес пошуку потенційних новачків йде постійно. У команди є певні бажання, ведуться розмови з гравцями. Пошук повинен тривати не тільки в міжсезоння. Постійно потрібно щось планувати, мати стратегію. Цікавимось гравцями і всередині країни, і ззовні. Тренер команди Сергій Лавриненко казав, що хотів би посилити швидкість на флангах та попереду, працюємо над цим.

Жирайр Маргарян може повернутись до команди? Він перебуває в оренді у вірменському Урарту. Гравець скористався правилом ФІФА, та, поки триває війна, не планує вертатися. Взимку він не повернеться, а влітку, будемо дивитися на обставини", – поділився Габовда в інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні вірменський легіонер Вереса Жирайр Маргарян, який так і не встиг дебютувати за рівнян, перейшов на правах піврічної оренди в Урарту. Його контракт з українським клубом чинний до 31 грудня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у 300 тисяч євро.

Зірка Бенфіки, топ-бомбардир Екстракляси, підсилення Чорноморця і Руху: кого втратила УПЛ після російського вторгнення