УКР РУС

Легіонер Динамо допомагає паралізованій дівчині, яка може втратити житло – вчинок дня

18 травня 2021 Читать на русском

Хавбек Динамо Тудор Белуце, права на якого належать Брайтону, організував акцію на підтримку румунської дівчини-інваліда.

Футболіст познайомився із румункою Лореданою Джиану 2 роки тому – дівчина паралізована нижче шиї. Белуце вразила історія Джиану, тому він допомагає їй з ліками, повідомляє Sport.ro.

Луческу: Динамо не буде продовжувати контракт з Белуце

Незважаючи на свою хворобу, Лоредана успішно вступила в юридичну школу, але ризикує залишитись без житла – дівчину можуть виселити з гуртожитку, а її мати продала будинок, оскільки родині були необхідні гроші на лікування. Белуце закликав жителів Румунії допомогти дівчині і організував збір коштів для неї.

"Я вірю в доброту людей, разом ми зможемо допомогти. Це було б одним з моїх найбільших досягнень разом з усіма, хто вносить свій вклад", – цитує Белуце Sport.ro.

Нагадаємо, 22-річний півзахисник перейшов у Динамо в жовтні минулого року на правах оренди з Брайтона. Угода завершується цього літа і не буде продовжена – румун більше не гратиме в Україні. Загалом Белуце зіграв три офіційні матчі за основу киян, провівши сумарно на полі лише дев'ять хвилин.

Як Динамо підсилитися і зекономити, або Два лідери Зорі можуть вирішити проблеми Луческу