УКР РУС

Бетао пригадав свій супергол і зустріч із Пеле: знаменитий екс-динамівець привітав клуб Неймара зі 108-річчям

14 квітня 2020 Читать на русском

Бразилець Бетао поділився приємними моментами, які випали на його долю під час виступів за Сантос.

Екс-захисник київського Динамо Бетао на власній сторінці у соціальній мережі Твіттер привітав свою колишню команду – Сантос – зі 108-річчям. 36-річний гравець також виклав відео неймовірного гола у складі бразильської команди, а також фото з "королем футболу" Пеле.

"Бажаю всім здоров'я!" – екс-легіонер Динамо звернувся до українців

"Вітаю Сантос з його 108-річним ювілеєм. Дуже дякую за те, що відкрили свої двері у найважчий момент моєї кар'єри. Буду завжди вдячний за це. Це гордість, яку не кожен може відчути", – написав Бетао у соціальній мережі.

Нагадаємо, захисник розпочав професіональну кар'єру футболіста в Корінтіансі у 2001 році. У січні 2008-го перебрався у Сантос, звідки вже за півроку перейшов у Динамо за 1,6 млн євро. За "біло-синіх" відіграв до січня 2013 року і у статусі вільного агента приєднався до французького Евіана. Потім була бразильська Понте-Прета, рік без клубу і повернення в Динамо. Піврічна угода не справила враження на керівництво киян і контракт не продовжили. Бетао знову опинився в Евіані, звідки в серпні 2016 року повернувся на батьківщину в Аваї, за який виступає дотепер.

До слова, найдорожчий футболіст світу Неймар – вихованець Сантоса і саме звідти за 88,2 млн євро свого часу перейшов у каталонську Барселону.

Український Серхіо Рамос: стиль, прес, татуювання і вогнепальна зброя – брутальність зашкалює