УКР РУС

Легенда Наполі Гамшік повідомив про завершення кар'єри

1 червня 2023 Читать на русском

Хавбек Трабзонспора Марек Гамшік вирішив повісити бутси на цвях.

"Сьогодні я тут, щоб поділитися новиною про те, що завершую кар'єру після закінчення сезону. Було нелегко ухвалити це рішення. Я розмовляв зі своєю родиною, моїми дітьми. Вони сказали, що батько повинен повернутися додому. Це була чудова подорож для мене.

Трабзонспор всьоме у своїй історії став чемпіоном Туреччини – титул "вручив" недавній суперник Шахтаря

Трабзонспор буде останнім клубом, за який я граю. Матч, який ми зіграємо в суботу, буде для мене останнім на домашньому полі. Я здійснив свої мрії. Як тільки я народився, перше, що я побачив, був футбол, футбольне взуття. Футбол був моєю долею. Я почав свою футбольну кар’єру у віці 4 років.

Це була моя мрія, коли я почав займатися футболом. Це була велика мрія для хлопчика із маленького міста. Я думаю, що досяг своєї мрії, швидко піднявшись цими кар’єрними сходинками", – наводить слова Гамшіка Ekonomim.

Нагадаємо, що Марек починав свою дорослу кар'єру за Слован, після чого перебрався в Брешію, а звідти в Наполі, де став справжньою легендою. Словак зіграв 520 матчів за неаполітанців (рекорд) та є другим голеадором в історії партенопейців. Після Наполі Гамшік пограв за китайський Далянь Іфан, шведський Гетеборг та турецький Трабзонспор.

Камбек великого тріо, нахабний дебютант, тріумф екс-динамівця, український слід: особливі учасники нового сезону в ЛЧ