УКР РУС

Легенда "Динамо" розповів, завдяки чому кияни зможуть перемогти "Бенфіку" у Лізі чемпіонів

13 жовтня 2016 Читать на русском

Екс-нападник "Динамо" і "Бенфіки" Сергій Юран поділився очікуваннями від поєдинку між своїми колишніми командами у 3-му турі Ліги чемпіонів.

"У минулому сезоні стежив переважно за виступом киян у Лізі чемпіонів. Команда грає гідно, тримає своє ім'я та свою марку. Зрозуміло, що десь не вистачає підсилення на деякі позиції, але загалом видно, що команда грає з бажанням, самовіддачею, а це – найголовніше. Зрозуміло, що у футболі все буває, як перемоги, так і поразки. Але загалом команда гідно представляє країну.

Звичайно, те, що команду залишають кваліфіковані футболісти й немає можливості їх придбати, позначається. Звичайно, будь-якому тренеру хочеться бачити у своїй команді максимально високий рівень футболістів, які могли би вирішувати завдання не лише в чемпіонаті України, а й на європейській арені. Але тренер виходить із того, які футболісти у нього на даному етапі є, й робить усе, щоб вони проявляли себе якомога краще. Однак будь-яка команда має підсилюватися, якщо хоче вирішувати нові, більш серйозні завдання.

"Бенфіка" – завжди був і залишається клубом хорошого європейського рівня, як, утім, і київське "Динамо". У кожному розіграші єврокубків, чи то Ліга чемпіонів або Ліга Європи, "Бенфіка" завжди є серйозним суперником для будь-якого клубу. Це хороша, міцна команда. У "Бенфіці" завжди були футболісти високого рівня та ставилися максимальні завдання. Київському "Динамо" однозначно буде непросто.

Думаю, "Динамо" та "Бенфіка" – гідні один одного суперники. Зрозуміло, що у футболі все буває, тож передбачити результат протистояння вкрай складно. Будемо сподіватися, що київське "Динамо" зіграє вдало. Однак не можна загострювати увагу лише на цьому матчі, мовляв, якщо невдало зіграємо – втрачаємо шанси. Шанси завжди є.

Сергій Ребров чимало пограв і напевно знає, що таким командам, латинським, південним, не можна давати приводу відчути, що вони можуть виграти. У цьому протистоянні на перший план вийде психологія гравців. Якщо ж "динамівці" нав'яжуть боротьбу, постараються не дати супернику відчути свободу на полі, то матч буде проходити за їхнім сценарієм", – сказав Юран.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Раніше стало відомо, що хавбек киян Циганков може відновитися до матчу Ліги чемпіонів. "Динамо" у матчі з "Бенфікою" може допомогти "Наполі" встановити унікальний рекорд єврокубків.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях