УКР РУС

Лечче завдяки розкішному голу дотиснув Салернітану – новачок Серії А здобув дебютну перемогу в сезоні

16 вересня 2022 Читать на русском

Салернітана поступилася Лечче в рамках 7-го туру Серії А. Рахунок та огляд матчу – в цій новині на "Футбол 24".

Найбільш миролюбна команда Серії А (Салернітана) приймала новачка еліти, який мріяв про першу перемогу в нинішньому сезоні. Лечче міг розраховувати на позитивну історію протистоянь з "гранатовими". Щоправда, це все було у нижчих дивізіонах.

Звітний поєдинок почався із обопільних атак, але гол глядачі побачили аж перед самісінькою перервою. На 43-й хвилині Ліссан Сіссей здійснив забіг зі своєї половини поля. Уздовж маршруту форвард залишив позаду захисника, скористався помилкою голкіпера і закотив м'яч у порожні ворота.

Ювентус бачить Де Дзербі оптимальним варіантом на заміну Аллегрі – гроші стримують Турин, але терпіння закінчується

Другий тайм набагато активніше почала Салернітана, явно натякаючи на бажання уникнути поразки. Доволі швидко вдалося наблизитися до виконання цього завдання. Допоміг захисник гостей. Після подачі з флангу Джеймс Гонсалес вразив власні ворота. Підопічні Давіде Ніколи продовжили володіти ініціативою, але так і не змогли закріпити свою перевагу. Натомість наприкінці гри Габріель Стрефецца шокував публіку на Стадіо Арекі. Хавбек розкішним ударом з-за меж штрафного вдруге змусив капітулювати Луїджі Сепе.

Фінальний свисток зафіксував на табло рахунок 1:2. Відтак, Лечче здобув дебютну перемогу у нинішньому сезоні Серії А. "Вовки" набрали 6 очок і піднялися відразу на три позиції, тепер посідаючи 14-ту сходинку в турнірній таблиці. В активі Салернітани на один заліковий пункт більше.