УКР РУС

Лаудруп розкритикував УЄФА через поновлення матчу між Данією та Фінляндією після інциденту з Еріксеном

13 червня 2021 Читать на русском

Колишній гравець Реала та Барселони Мікаель Лаудруп залишився незадоволений поновленням зустрічі між Данією та Фінляндією на Євро-2020.

"Коли такі речі відбуваються, то гравці перебувають на піку емоцій. У таких випадках у них немає можливості ухвалювати важливі рішення. Повинен бути хтось, хто скаже: "Зараз ми робимо це. А ось тут ми зупинимося". У гравців збірної Данії начебто був вибір, але насправді його не було. Вони або грають сьогодні, або завтра о 12-й. Але, вибачте, я вважаю, що такого вибору не повинно було бути.

Тренер Данії пережив дежавю після падіння Еріксена – його екс-підопічний понад 40 хвилин був у стані клінічної смерті

Ухвалювати рішення, перебуваючи так близько до вкрай емоційної ситуації, неправильно. УЄФА мав сказати: "Звичайно, сьогодні ми грати не будемо. А потім ми знайдемо якісь можливості". Можна дограти 50 хвилин наступного ранку або ввечері. Чи післязавтра. Чи просто залишити рахунок 0:0", – наводить слова Лаудрупа Mundo Deportivo з посиланням на TV3+.

Нагадаємо, лідер збірної Данії наприкінці першого тайму впав на газон без свідомості, після чого лікарі тривалий час робили масаж серця. Зрештою, Еріксена у кисневій масці винесли на ношах, а матч було призупинено. Після стабілізації стану Крістіана і його телефонного дзвінка зі шпиталю поєдинок вирішили продовжити.

Герой дня: Крістіан Еріксен виграв головний матч у кар’єрі і затьмарив карателів Росії, яким аплодує Україна