УКР РУС

Лаціо та Рома розписали нічию в дербі

15 квітня 2018 Читать на русском

В матчі 32 туру Серії А Лаціо та Рома голів не забивали. Матч завершився з рахунком 0:0. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Лаціо та Рома підійшли до матчу з різним настроєм, проте з однаковим завданням – здобути перемогу над принциповим суперником.

Римське дербі. Кров, політика та фашизм у боротьбі за Вічне місто

На тижні Рома сенсаційно вибила Барселону з Ліги чемпіонів, а Лаціо вилетів з Ліги Європи від Зальцбурга після перемоги в першому матчі. Даний поєдинок був чудовою можливістю для Роми продовжити тріумфальний тиждень та налагодити справи в Серії А, а для команди Індзагі звітна гра могла стати шансом реабілітуватись після провалу в Лізі Європи.

Додаткової інтриги поєдинку додавало те, що перед матчем Рома та Лаціо мали однакову кількість очок – по 60. Стільки ж і у міланського Інтера.

Перший небезпечний момент у матчі створив Лаціо. Після помилки Жезуса Пароло пробив з меж штрафного майданчика – неточно. Згодом Коларов пробивав перспективний штрафний, проте удар прийняла на себе стінка.

Найбільш небезпечний момент першого тайму був у Бруно Переса на 37-й хвилині. Захисник Роми отримав класну розрізну передачу, вийшов віч-на-віч зі Стракошою, проте влучив у дальню стійку.

Загалом же перша половина матчу більше запам'яталась боротьбою, аніж футболом – жовті картки за достатньо грубі фоли отримали Жуан Жезус та Луїс Феліпе, а всього у першому таймі арбітр показав 4 "гірчичники".

В дебюті другого тайму Ді Франческо та Індзагі спробували освіжити гру своїх команд, випустивши швидкісних Ундера та Лукаку відповідно. Допомогло мало – команди продовжували більше "битись", ніж грати, особливих моментів для взяття воріт і надалі практично не виникало. Іммобіле спробував випросити пенальті – арбітр не купився.

На 80-й хвилині Раду отримав другу жовту картку за фол проти Ундера та був вилучений з поля. Коларов зі штрафного не влучив у ворота.

Після цього міг забивати Марушіч, проте в останній момент Ель-Шаараві вибив м'яч з під ніг гравця Лаціо. Через кілька хвилин пробивав вже Ель-Шаараві – неточно. Перемогу Ромі міг принести Джеко, який влучив у поперечку вже у компенсований арбітром час.

Рома та Лаціо набрали по 61 очку та ділять 3-4 позиції в чемпіонаті.

Чемпіонат Італії, 32 тур

Лаціо – Рома – 0:0

Вилучення: Раду, 80