УКР РУС

"Лаціо" не залишає сухого місця на "Новарі". ВІДЕО

5 грудня 2011 Читать на русском

Римський клуб у красивому стилі розірвав команду з найгіршою обороною Серії А, провівши весь матч в атаках.

“Новара” - єдина команда, що досі пропускала в кожному матчі. Не став винятком і вечірній матч понеділка. На “Стадіо Олімпіко” римські “орли” закріпили за собою четверту сходинку, скоротивши відставання від зони ЛЧ до 2-х пунктів. Вони, зрештою, були зобов'язані перемагати команду, що в попередніх шести матчах на виїзді здобула лиш 2 очки.

На 12-й хвилині "лаціалі" вивели Роккі на воротаря, але Томмазо влучив у того. А на 16-й Б'ява випередив голкіпера після подачі Ернаньєса і ввігнав головою м'яч в сітку. Тут слід відзначити помилку воротаря Уйкані.

Схожий епізод стався за 7 хвилин. Цього разу навіс зі штрафного Ледесми використав капітан “лаціалі” Томмазо Роккі, ефектно головою змахнувши м'яч куди треба.

У другому таймі відзначився колосальним промахом Міро Клозе — на 54-й він було обіграв воротаря, зробив паузу, після якої дав мимо порожніх воріт. Італійські оператори ще довго смакували з різних камер епізод і претензії німця, адресовані невідомо кому.

Томмазо забив ще й вдруге. У темпі, більш відповідному для тренувань, він розвів атаку направо на Гонсалеса, а сам побіг чимдуж у гущу подій у напрямі воротарського “Новари” і ефектним змахом ноги, немов фехтувальник, спрямував м'яч в сітку.

Сіссе, вийшовши на заміну, організував 2 шикарні моменти. Спершу побачення з Уйкані завершив красивим більярдним ударом в штангу, але далі куля не пішла в потрібному напрямку і викотилась у поле. А потім Клозе пробивав з-за меж штрафного, а Джібрілю не вистачило сантиметрів на добиванні. “Новара” могла одразу ж відповісти голом престижу, але їх атакам цього вечора бракувало дуже багато.

"Лаціо" - "Новара" - 3:0 (2:0)

Голи: Б'ява, 16, Роккі, 23, 72