УКР РУС

Лаштувка: "Шахтар"? Кого тут боятися?! ВІДЕО

16 травня 2011

Голкіпер "Дніпра" Ян Лаштувка поділився емоціями від матчу з "Арсеналом".

- Суперник рідко загрожував вашим воротам, зате на останніх секундах вам вдалося зробити вражаючий сейв...

- Та ну, вражаючий... Просто красивий кидок був, для фотографії (посміхається). Ми грали добре, у суперника взагалі не було моментів. Тільки потім трохи розслабилися в кінці першого тайму. Потрібно було сьогодні більше забивати. Особливо прикро, що не вийшло забити у Джуліано. Йому потрібно забити перший гол - і буде грати набагато краще.

- Вам краще мати постійну роботу протягом усього матчу чи вступати у гру зрідка?

- Звичайно, краще бути постійно в тонусі, у інакшому випадку будь-який удар пахне голом.

- В останніх матчах Русол весь час підганяв партнерів, підбадьорював. Сьогодні його не було - і нікому було підганяти команду, щоб не розслаблялася?

- Андрій як капітан постійно підказує. Потрібно, щоб в команді усі підказували один одному.

- У перші 20 хвилин здавалося, що "Дніпро" виграє мінімум 5:0. Наприкінці гри лише завдяки тобі не зіграли внічию. З чим це пов'язано?

- У нас не виходило забити другий гол, хоча ми грали набагато краще.

- Якщо "Дніпро" все-таки візьме бронзу, хтось із гравців поголиться налисо, або якось будете відзначати?

- Ми про це ще взагалі не говорили. Намагаємося вигравати кожен матч. Залишилася остання гра, і шанси ще є, але буде дуже важко. Харків теж намагається перемагати своїх суперників. Але шанси є, і ми повинні готуватися до гри з "Шахтарем".

- Наскільки реально виграти в Донецьку?

- А кого боятися? Так, ми програли в Кубку 1:2. При цьому арбітр повинен був показати червону картку в моменті, коли почалася сутичка. Звичайно, не судді нам забили два голи. Ми самі допустили помилки, коли "Шахтар" забив. Але у другому таймі ми грали краще, ніж суперник, і думаю, що в наступному чемпіонаті ми доб'ємося доброго результату.