УКР РУС

Ламела може зіграти з Лестером за Тоттенхем вперше з жовтня 2016 року

28 листопада 2017 Читать на русском

Вінгер Тоттенхем Хотспур Ерік Ламела має вийти на поле в матчі 14 туру Прем'єр-ліги проти Лестер Сіті.

Аргентинський крайній півзахисник Ерік Ламела має шанси з'явитись у стартовому складі Тоттенхема після травми вперше з жовтня 2016 року. Сьогодні, 28 листопада, підопічні Маурісіо Почеттіно зустрінуться з Лестером в рамках 14 туру АПЛ.

Головний тренер Тоттенхема сподівається, що його співвітчизник набере свою найкращу форму та допоможе шпорам повернутись на переможну ходу після невдалих матчів проти Арсенала (0:2) та Вест Бромвіч Альбіон (1:1). Також журналісти The Guardian цікавились психологічним станом гравця, на що керманич відповів наступне:

"Я ніколи не казав, що він хвилювався, тільки коли він очікував знову відчути емоції стати та сказати: "Зараз я вірю, що здатен впоратись із тиском, щоб грати, та зможу показати свій максимум".

Тренер зауважив, що футболіст мав дуже важкий рік, враховуючи травму, через яку Ламела пропустив більше року. Попри це Почеттіно вірить у свого підопічного та вважає, що він може ще багато чого дати клубу.

"Він був дуже пригнічений. Він досі молодий, але це була велика проблема для нього. Треба бути сильним, щоби перенести дві тазостегнові операції. Але він має багато енергії, це по-справжньому енергійна людина. Коли ти бачиш його в роздягальні або в ресторані, він завжди рухається. Він гіперактивний саме такий він на полі. Він любить бігати, любить відчувати м'яч біля власних ніг", – сказав Почеттіно.