УКР РУС

Лакі Ідахор: Стану найкращим бомбардиром чемпіонату

7 листопада 2010

Нападник "Таврії" Лакі Ідахор про матч з "Металістом" та свої бомбардирські амбіції.

− Лакі, наскільки закономірно "Таврія" поступилась "Металісту" у першому колі?

− Я сказав би, що була зустріч двох рівних суперників. Але гол у наші ворота все поміняв. Перелаштуватись після цього ми так і не змогли. Можливо, саме стартова зустріч стала причиною подальших невдач. Адже відрізок турнірної відстані до кубкової зустрічі ми собі в актив ніяк записати не можемо.

− Чи спостерігав за "Металістом" у його останньому матчі проти "Сампдорії"?

− Так, харків’яни досягли непоганого результату. У нас також з’явився досвід міжнародних зустрічей, тож я розумію, наскільки непросто грати у Лізі Європи УЄФА. Звичайно, у Харкові буде трохи інший футбол. Сподіваюсь, що у нас знайдуться козирі на стадіоні, де зуміли виграти Датагруп Кубок України.

− Попри скромні виступи команди, тобі це не заважає показувати високу результативність…

− Довіра − велика річ. Коли я знаю, що маю право на помилку, виходити на поле значно легше. Я зараз беру участь у кожному матчі. Тож мої думки не зайняті тим, буду грати я чи ні. І тут все взаємопов’язано: якщо я забиваю, то й у тренера немає підстав залишати мене на лаві запасних.

− За половину турнірної відстані ти забив 9 голів. Чи є бажання досягти певної планки?

− Безперечно, зупинятись на досягнутому не збираюсь. Упевнений, що друге коло зможу провести не гірше, і мені вдасться стати найкращим бомбардиром сезону. Скільки я вже граю в Україні, а ще не був на першому місці серед найвлучніших гравців. Тож не збираюсь марнувати нагоду залишатись на ньому до завершення сезону.