УКР РУС

"К’єво" позбавив "Ювентус" Ліги чемпіонів. ВІДЕО

10 травня 2011

Перший тайм не віщував для "Ювентуса" нічого поганого. Команда впевнено вела гру і вже на тринадцятій хвилині у ворота гостей був призначений пенальті.

Дель П’єро з точки пробив як завжди — повз голкіпера та у ворота — 1:0. Господарі і далі впевнено контролювали м’яча і “К’єво” оговтався лише наприкінці тайму, проте декілька спроб атак гостей результативними не стали.

А на 55-ій хвилині гри Дель П’єро прекрасним пасом вивів на ударну позицію Матрі і той подвоїв перевагу “Юве” - 2:0.

Та вели в гості в рахунку лише до 69-ої хвилини. Саме тоді Сардо пробив Буффона і зрівняв рахунок - 2:2. А хвилину перед цим Фернандо Урібе опинився в потрібному місці в потрібний час і переправив м’яча, який зрикошетив від стійки, у сітку воріт Буффона.

Після цього і розпочалося найцікавіше. Команди бігали від одного карного до іншого, а момент біля одних воріт змінював момент біля інших. Чого варті лише два удари в стійку Матрі та Тоні, які знаходилися буквально в метрі перед воротами. Щоправда змарнували свою нагоду і гості. Після того, як Буффон необачно залишив ворота, нападник “К’єво” не зумів як слід розпорядитися м’ячем і пробив у Барцальї, який підстраховував Буффона у рамці воріт.

Загалом у голкіперів роботи вистачало, та не зміг би гостей врятувати і Соррентіно, якщо б на 89-ій хвилині м’яч після удару Дель П’єро влучив у рамку воріт. Однак круглий пролетів над дев’яткою. Це була остання нагода у грі, яка могла принести перемогу господарям.

А так нічия, якою завершився матч, змусила туринців попрощатися із мрією про участь про Лізі чемпіонів в наступному сезоні.

 

“Ювентус” - “К’єво” - 2:2 (1:0)

Голи: Дель П’єро, 13 (з пен.), Матрі, 55 — Урібе, 68, Сардо, 69

Попередження: Маркізіо, 36, Аквілані, 53, Красіч, 72 — Андреолі, 12, Ріджоні, 26

“Ювентус”: Буффон, Кбєлліні, Мотта, Барцільї, Гроссо, Маркізіо, Аквілані, Красіч (Тоні, 80), Сімоне Пепе, Дель П’єро, Матрі

“К’єво”: Соррентіно, Мантовані, Констант (Урібе, 64), Сезар, Йокіч (манделлі, 78), Сардо, Андреолі, Ріджоні, Фернандес, Теро (Больячіно, 40), Пеллісьє