УКР РУС

Кварцяний: Отримав від команди напрочуд дитячу відповідь

15 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував поразку від "Зорі" (2:0).

– Гра була такою, як ми, в принципі, і передбачали. Наша команда не змогла реалізувати деякі напівмоменти. Не зовсім гострі, але моменти були, після яких можна було завершувати атаку. Але я отримав від них напрочуд дитячу відповідь. Незручний був м'яч. Для молодих хлопців дуже важкий і вони не могли пробити вище і сильніше. Я можу їх зрозуміти.

Самі ігрові дії були порушені з нашої сторони у другому таймі. Могли ще 2-3 м'ячі отримати від "Зорі". Задня лінія розсипалася. Стали повільно переміщатися. "Зоря" збільшила оберти. Гравці технічні, дуже добре відкриваються. Зіграні. У нас поки не виходить провести колективну командну атаку. Ми поступалися хорошій команді. Все так як і повинно було бути. Ми програли. Ця гра дасть нам ще більше аналізу. Зрозуміємо ще раз над чим працювати. Футболісти повинні зрозуміти, що для того, щоб грати на високому рівні потрібно багато працювати. Без м'яча. Швидше думати і більше боротися.

Не вистачає хлопцям чоловічого характеру, хоча вони старалися. Натомість "Зоря" вже розвинена команда.

– Вам не здається, що команді у другому таймі не вистачило фізичних кондицій? Хлопці просто перестали бігти...

– Думаю, у нас було достатньо футбольних сил. Є м'язи, є працездатність. Вона має свій ліміт, який був вичерпаний. У другому таймі ми все одно активно грали на атаку, намагалися обігрувати, загострювати. Не могли потужно завершити атаку. Відкривалися, бо хотіли забити. "Зоря" ж використовувала вільні зони. Ми грали нормально. Вважаю, це був відтінок чоловічого футболу. "Зорі" ми ще не можемо скласти рівноцінну конкуренцію. Доживемо до зими, пройдемо збори, попрацюємо з хлопцями. Думаю, вони змужніють за півроку.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях