УКР РУС

Кварцяний: Мені не потрібні гравці за семизначні цифри, а так - за 73 гривні

30 квітня 2011

Наставник "Волині" вдячний гравцям, які, попри все, б'ються на полі до останнього, як от у вчорашньому поєдинку проти "Таврії".

"Моя команда грала дуже боязко, погано контролювала м'яч, створила багато сумбуру та боротьби. А от господарі намагалися наситити чужу половину поля, у зв'язку з чим нашим гравцям довелося відбиватися, потім вже "Таврія" відбивалася. Цю гру до кваліфікованого футболу віднести не можна. Єдине, що ми здобули одне очко, а ось діями своїх гравців я незадоволений. Тільки двоє футболістів з польових зіграли добре - Годований і Ізворану. У створенні у нас нічого не вийшло, всі зіграли дуже погано"- коротко прокоментував матч пан Віталій.

"Гравці Прем'єр-ліги повинні відповідати своєму статусу, але, як бачите, це не виходить. Маємо такий матеріал, який важко зрушити з місця в плані прогресу та розвитку. Ми зараз просто дограємо і ліпимо стрижневі позиції, а вони себе не виправдовують. Але при цьому я повинен сказати гравцям спасибі, що, незважаючи на брак енергії, бензину, на 72-му бензині вони намагаються грати в Прем'єр-лізі, борються, чинять опір. Вони наскільки можуть, настільки і грають. Ви бачите, ніхто не сачкував, всі старалися, але якості немає.

Я б дуже хотів великих змін. Ми говорили два дні тому з президентом, він повинен був зустрічатися з серйозними людьми, чомусь не зустрівся, не знаю. Але я думаю, що він зустрінеться. Адже багато не треба, мені тільки пообіцяй і я вже готовий літати. Я йому список відразу дав, кого я б хотів. У сумах, повірте, немає семизначних цифр, мільйонів немає. Там такі цифри - 73 гривні. Останнє доліпимо. А з такою грою, як зараз, мучити вболівальників, телебачення - соромно. Ми не можемо якісно грати, як є слюсар, який добре виріжить, випалить або щось закрутить. І є слюсар, який хоче, але не може. Гравців талановитих рівня Динамо і Шахтаря нам ніхто не дасть і не продасть",- бідкається наставник волинян.