УКР РУС

"Кваліфікуватись на ЧС-2022, а на Євро запам'ятатись надовго": Воробей очікує від збірної України історичного результату

21 березня 2021 Читать на русском

Екс-зірка Шахтаря та збірної України Андрій Воробей вірить, що 2021-й рік стане для підопічних Андрія Шевченка одним з найуспішніших в історії.

"У нинішньому році я чекаю від збірної України історичного результату. Поясню. У нашій збірній зараз зібрався дуже хороший колектив з сильним підбором футболістів, багато з яких знаходяться на піку своїх можливостей.

Матчі збірної України проти Фінляндії та Казахстану відбудуться без глядачів – у Києві ввели суворий карантин

Це обов'язково потрібно використовувати. Більшість хлопців, які виступають за кордоном, грають в основі своїх команд. У збірній зараз та атмосфера, яка дозволяє вирішувати максимальні завдання. Якщо хтось навіть з якихось причин пропускає поєдинок, у Андрія Шевченка є з кого вибирати. Тому я дуже хочу і сподіваюся на те, що "синьо-жовті" у своїй групі кваліфікуються на чемпіонат світу з першого місця. А на майбутньому Євро виступлять так, щоб нашу команду запам'ятали надовго. Тільки дуже важливо, щоб в 2021 році коронавірус не вніс свої корективи у змагальний процес", – сказав Воробей у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, збірна України розпочне відбір на чемпіонат світу гостьовим матчем проти Франції (24 березня). Потім заплановані дві домашні зустрічі – 28 березня проти Фінляндії і 31-го – проти Казахстану.

Унікальний солдат Динамо: чому Луческу робить ставку на Буяльського, а Шевченко вперто не бачить його у збірній