УКР РУС

Кваліфікація Євро-2016. Тотальний Арда Нідерландам та чергове фіаско Срни і Віди

6 вересня 2015 Читать на русском

Збірна Нідерландів, програвши другий матч поспіль у Відборі до Євро-2016, поставила під сумнів свою участь у континентальній першості у Франції.

Підопічні Денні Блінда не знайшли якихось контраргументів чудовій грі збірної Туреччини, яка відправила у ворота бідолашного Сілесена три м'ячі. Героєм у складі господарів поля став новачок "Барселони" Арда Туран, який відзначився асистом та голом. Завдяки цій перемозі команда Фатіха Теріма обійшла "помаранчевих" у турнірній таблиці на два очки та окупувала третю сходинку. Збірна Нідерландів, зазнавши другої поспіль поразки, може не потрапити навіть у плей-оф. У цій же групі A чехи, обігравши на виїзді латвійців, принаймні до матчу Ісландія - Казахстан вийшли на перше місце, набравши 19 пунктів.

Лідери Групи B збірна Уельсу нічого не змогла вдіяти у рідних стінах із надійною обороною ізраїльтян. Відзначимо, зірка валлійців Гарет Бейл провів на полі усі 90 хвилин.

Збірна Хорватії, без варіантів поступившись на виїзді норвежцям, втратила лідерство у квартеті H. На вершині таблиці тепер осіли скандинави, які випереджають "шашкових" на один бал. Додамо, що за хорватів весь матч відіграли захисник "Динамо" Домагой Віда та капітан "Шахтаря" Даріо Срна. У цій же груп Мальта та Азербайджан розписали результативну нічию, залишившись на останньому та передостанньому місці відповідно.

Туреччина - Нідерланди - 3:0 ВІДЕО

Голи: Озьякуп, 8, Туран, 26, Бурак, 86

Латвія - Чехія - 1:2 ВІДЕО

Голи: Зюзін, 73 -  Лімберскі, 13, Даріда, 25

Норвегія - Хорватія - 2:0 ВІДЕО

Голи: Бергет, 51, 69

Мальта - Азербайджан - 2:2 ВІДЕО

Голи: Міфсуд, 55, Еффіонг, 71 - Аміркулієв, 36, 80

Уельс - Ізраїль - 0:0 ВІДЕО