УКР РУС

Кузнєцов: Я у Лозанні виграв справу у "Карпат"

25 квітня 2014 Читать на русском

Сергій Кузнєцов із 2011 року добивався від львівських "Карпат" погашення клубом заборгованості по зарплаті за п’ять місяців та компенсацію власних витрат на лікування.

Якщо із лікуванням ситуація вирішилася раніше, то із боргом прояснилася тільки тепер. Про це футболіст розповів в інтерв’ю "Футбол 24".

- Спершу незрозумілі речі відбувалися в українських органах правосуддя, - каже Кузнєцов. – Спершу приймалося рішення на мою користь, потім приходили інші юристи і його анулювали. Радий, що тепер Спортивний арбітражний суд Лозанни розставив усе по своїх місцях і зобов’язав "Карпати" виплатити мені заборговану зарплату за той період, коли я лікувався. Радий, що вдалося відстояти свою правоту. Це повинно показати іншим футболістам, що за свої право потрібно боротися і відстоювати.

- Чому так довго розглядалася справа?

- До кінця я і сам не розумію. В Україні відбувалися не зовсім зрозумілі процеси. А коли вже справа потрапила в Лозанну, то, мабуть, вивчалися додаткові матеріали. Тим паче, що "Карпати" не тільки зі мною там судилися. Свої справи проти львівського клубу повигравали Іван Мілошевіч та Ігор Ощипко. У травні буде прийнято рішення у справі Артема Федецького.

- У ході розгляду справи в Лозанні не намагалися порозумітися із "Карпатами"?

- Постійно такі спроби робив. Я ж не хотів жодного скандалу, Лозанна також радила нам вирішити питання полюбовно. Але ж "Карпати" нікого не слухають. Львівський клуб до цих пір не розрахувався із Іваном Мілошівечем, який виграв справу ще в грудні. Тобто, "Карпати" не виконують навіть рішення Лозани.

Розмовляв Гліб Ваколюк