УКР РУС

Куніцин: Якщо ми не вирішимо питання фінансування Таврії, то не будемо йти у Другу лігу

16 червня 2017 Читать на русском

Глава Федерації футболу Криму Сергій Куніцин розповів, що Таврія може потрапити у Другу лігу в обхід регламенту, не зігравши певну кількість матчів в аматорському чемпіонаті, однак спершу потрібно вирішити питання з фінансуванням.

"Зараз мене найбільше цікавить сімферопольська Таврія. Сергій Шевченко створив хорошу команду, ми навіть зараз в Бериславі стадіон будуємо, я всі свої депутатські кошти направляю туди. Хлопці хочуть грати у Другій лізі, але ви самі розумієте, що все залежить від фінансування. Вболівальники з Криму їздять на наші матчі. В Бериславі вже виділили місце під стадіон, як тільки ми подамо документацію, то ми отримаємо від УЄФА ті кошти, які нам виділили. Все тепер залежить від нас.

Ми живемо у форс-мажорній ситуації. У нас є команди, які грають не на своїх стадіонах, це Шахтар, Зоря. Виконком підтримав наше рішення. Коли в країні складна ситуація, то виконком може приймати рішення, які виходять за певні рамки. Коли ми відроджували Таврію, нам навіть дозволили виступати в УПЛ, але хто її буде фінансувати? Тому ми заявилися в аматорську лігу, зараз у нас хороша команда, будуємо стадіон. Якщо ми не вирішимо питання з фінансуванням, то ми не будемо йти у Другу лігу", – сказав Куніцин.

Нагадаємо, що Металіст-1925, Таврія та ще 3 аматорські клуби отримали дозвіл грати у Другій лізі.