УКР РУС

Куман тисне на Барселону з метою підписання Гарсії – нідерландець зневірився у чемпіоні світу

30 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер іспанської Барселони Рональд Куман прагне підсилити лінію оборони вже в зимове трансферне вікно. Кандидат на перехід – талант англійського Манчестер Сіті Ерік Гарсія.

Керманич "блаугранас" впевнений, що центрбек в будь-якому разі переїде на Камп Ноу – в січні чи влітку, повідомляє Mundo Deportivo.

Барселона страждає від конфлікту керівництва – яблуком розбрату став Гарсія

Куман вважає нинішній сезон перехідним. Проте, впевнений, що без підсилення оборони Барселона не зможе претендувати на трофеї цьогоріч. Ентренадор каталонців намагається переконати клубних босів у необхідності підписання Гарсії прямо зараз. Він не розраховує на Самюеля Умтіті, оскільки чемпіон світу є постійним "клієнтом" лазарету. Натомість рівень гри 21-річного Оскара Мінгеси не влаштовує нідерландця. Крім того, до квітня не гратиме основний центрбек Барси Жерар Піке.

Нагадаємо, що Ерік Гарсія стане вільним агентом після сезону 2020/21 і вже може вести перемовини із зацікавленими клубами. Також Барселона могла б викупити його в зимове трансферне вікно за символічні відступні, але через фінансові негаразди такий сценарій є проблематичним.

Барса не повернула 200 мільйонів за трансфери: Ліверпуль – найбільший "кредитор", а росіяни – перші у списку боржників