УКР РУС

Куліси вирішального пенальті в матчі Реал – Ювентус: цікава реакція Роналду, партнерів і туринців

12 квітня 2018 Читать на русском

Програма Chiringuito на каналі La Sexta показала все, що відбувалось за кадрами контроверсійного пенальті, який вирішив долю протистояння Реала та Ювентуса в 1/4 Ліги чемпіонів.

Коли Майкл Олівер призначив пенальті у ворота Юве на 90+3 хвилині, Роналду не святкував жодної миті. Кріштіану спершу сигналізував рефері про фол на Лукасі Васкесі, однак згодом занурився у себе. Він відразу ж зрозумів, що на його плечах ляже відповідальність за ліквідацію камбеку туринців.

"Щоб ти вср*вся" та "ви йому заплатили" – що кричали Буффон та Ко під час скандального пенальті у матчі Реал – Ювентус

Першим до португальця підійшов Марсело: "Ти заб'єш". Його підбадьорив і Лукас. Тоні Кроос з посмішкою сказав Роналду, щоб не переймався тиском: "Нічого страшного не станеться, якщо схибиш". Кріш своєю чергою навіть не хотів дивитись на хаос, який почався після суперечок гостей.

Однак суперники почали зачіпати і лідера Реала. Першим намагався вплинути на Роналду колишній партнер Самі Хедіра. Водночас Лукас Васкес, Асенсіо і Марсело бігали за гравцями Ювентуса, які намагались зруйнувати 11-метрову позначку, мов няньки за неслухняними дітьми.

Реал – Ювентус: команди влаштували розбірки після матчу, Рамос ризикує отримати серйозне покарання

Коли КР7 нарешті встановив м'яч для удару, кілька туринців оточили його. Манджукіч начебто ненароком відкинув снаряд убік. Рятувати пенальті знову взявся Васкес. Кріштіану ніяк не реагував на провокаційну поведінку суперників у своєму звичному емоційному стилі: ні тобі нервів, ні протестів.

Лукас не витримав і розсміявся, коли вирити землю під 11-метровою взявся Войцех Щенсни, який вийшов на заміну вилученому Буффону. Роналду врешті дозволили пробити. Він заплющив очі та глибоко вдихнув. П'яніч ще спробував вивести його з рівноваги своїми словами, однак це вже не мало жодного значення...