УКР РУС

Кулач: Зараз мені набагато легше, ніж коли я тільки прийшов в Динамо

21 січня 2022 Читать на русском

Форвард киян Владислав Кулач розповів про перші дні тренувань на іспанському зборі.

"Усе добре, працюємо. Цікаві тренування, чудові умови, хороша погода, хоча можна було б і трохи тепліше. Вчора вранці було холодно, руки замерзали, але нічого страшного. Займаюся без термобілизни, мені у ній незручно, тому навіть узимку обходжусь без неї.

Динамо готове продати Раміреса взимку, – джерело

Усі тренуються з усмішкою, тому що це лише перші дні збору. Звичайно, працювати треба з гарним настроєм, адже як би важко не було, усмішка, сміх додає кожному сили та позитиву. Я вже повністю адаптувався в команді. З часом до всього звикаєш, зараз мені набагато легше, ніж коли тільки прийшов у Динамо.

Два тренування на день – це вже звичайна практика. Усі хлопці багато разів через подібне проходили – це обов'язкова програма, щоб набрати хорошу фізичну форму.

Щодо шансів проявити себе у зв'язку з відсутністю у загальній групі Бесєдіна, Раміреса і Шкуріна... Краще б усі були у строю. Неважливо, про яку позицію йдеться, і скільки гравців на неї претендують – у нас хороший колектив, у якому все залежить від кожного конкретного гравця. Якщо ти залишився один, це не означає, що гратимеш. Дай боже, щоб хлопці швидше повернулися, і ми почали тренуватися усі разом. Звичайно, сумую за хлопцями. Повторюся, у нас єдиний колектив, не хочеться, аби хтось випадав", – цитує Кулача офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Владислав приєднався до команди Мірчі Луческу в липні 2021-го і з цього часу встиг зіграти лише 5 матчів, в яких забив 1 гол. Його контракт з киянами чинний до літа 2023 року.

"Сирійці написали російською: "Добро пожаловать в ад": голкіпер, який забив 4 голи, їздив у Кальчо і шокував Шахтар