УКР РУС

Кучук - тренер року, Роналдінью вже в Марокко

11 грудня 2013 Читать на русском

Огляд футбольних новин далі у традиційному дайджесті.

Луческу готовий заплатити 500 тис. євро, аби очолити збірну Румунії

Луческу готовий заплатити, аби піти з донецького "Шахтаря". За інформацією румунської преси, наставник "гірників" не проти надати румунській федерації футболу півмільйона євро, аби та звільнила для нього місце на тренерському містку збірної. 500 тисяч потрібні, щоб розірвати контракт із теперішнім керманичем команди Віктором Піцурке.

Леоніда Кучука визнали тренером року в Білорусі

В Україні такі почесті Кучуку не світили. Екс-наставника київського "Арсенала" визнали тренером року в Білорусі. Досяг такого визнання Леонід Кучук, керуючи футболістами московського "Локомотива", які пішли на зимову перерву в ранзі одного із лідерів чемпіонату. 

Роналдінью прибув до Марокко на клубний Мундіаль

Роналдінью і компанія вже в Марокко. Бразильська зірка та його партнери по "Атлетіко Мінейро" висадились на території господаря клубного Чемпіонату світу. "Півні", нагадаємо, представляють на турнірі Південну Америку як чинний володар Кубка Лібертадорес. 

"Інтер" націлився на двох гравців "Ман Сіті" - Джеко і Коларова 

Не потрібні "Манчестер Сіті", ласкаво просимо до Мілана. "Інтер" націлився на трансфер двох гравців "міщан" Едіна Джеко та Александра Коларова, інформує Mediaset. Переговори можуть розпочатись вже взимку.