УКР РУС

Кучер: "Шахтар" виглядав сильнішим від "Динамо"

12 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Олександр Кучер прокоментував перемогу своєї команди в матчі проти "Динамо".

"Вийшла гарна гра, глядачам вона сподобалась. "Шахтар" сьогодні був кращим від суперника й закономірно переміг. Тепер із гарним настроєм ідемо у відпустку. Гадаю, хлопці й вболівальники задоволені. Тому все чудово. Другий тайм ми провели сильніше: вийшли і відразу забили два м’ячі. В киян після цього дещо не витримали нерви, за що дістали картки. Усі розуміють, що поєдинок "Динамо" – "Шахтар" – це завжди чимало емоцій, боротьби, ніхто не хоче поступатися. Та ми зрештою були сильнішими і домоглися позитивного підсумку. Тішить, що не зупиняємось на здобутому, граємо та додаємо від матчу до матчу, при цьому беремо свої очки.

Що говорив тренер у роздягальні? Паулу Фонсека подякував усім за роботу, сказав, що ми заслужили цей результат, у нас гарний дружний колектив і ми з відмінним настроєм можемо йти у відпустку. Також попросив відпочити, щоб уже в січні братися до роботи – на нас чекає непростий залишок сезону", – сказав Кучер.

“Шахтар” переміг “Динамо” на НСК “Олімпійський” з рахунком 4:3. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші оцінки та перші підсумки матчу. Футболісти влаштували бійку на футбольному полі. Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київською командою. Сергій Ребров після зустрічі офіційно підтвердив закінчення кар’єри Олександра Шовковського.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу