УКР РУС

Кучер інвестував у Метал неймовірну суму – Денисов розкрив цифри

23 квітня 2021 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов поділився інформацією щодо ролі Кучера у харківському клубі Метал, який має стати майданчиком для відновлення Металіста.

"Прихід Олександра Кучера в Метал – це не просто "проба пера" молодого тренера. Це спільний проект Кучера і Краснікова. Як ви знаєте, Олександр Ярославський не дає і не інвестує кошти в ФК Метал. Він займається тим, щоб позбавити санкцій і очистити емблему Металіста, передати її в руки громади Харкова. Ну і потім, можливо, щоб ця емблема могла бути використана тим самим ФК Металом.

Ярославський чітко пояснив роль Метала у відновленні Металіста

Сьогодні Кучер – тренер Метала, але він інвестував свої кошти в клуб, тому що в одного Краснікова не було грошей для запуску колективу у Другій лізі, набору гравців. Він хоче вивести його у Прем'єр-лігу. Кучер інвестував в Метал від 500 тисяч доларів. Ці гроші пішли на розвиток дитячої школи, підуть в інфраструктуру тощо. Кучер зайшов як партнер", – повідомив Денисов в авторській програмі "Денисов Time" на Youtube.

До слова, Метал наразі лідирує у групі Б Другої ліги та є головним претендентом на вихід у Першу лігу. Харків'яни мають у своєму активі 44 залікові бали і випереджають найближчого переслідувача на 8 очок.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський