УКР РУС

Кубок України: Калуш несподівано вибив Металіст 1925, Десна в напруженому матчі перемогла Кристал

26 вересня 2018 Читать на русском

Відбулись матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Десна на виїзді мінімально перемогла херсонський Кристал. У першому таймі команди голів не забивали, проте у другому таймі подарували вболівальникам чимало забитих м'ячів. Спочатку капітан Десни Дмитро Фаворов відкрив рахунок у матчі, забивши на 52-й хвилині. Вже за десять хвилин представнику української Прем'єр-ліги вдалось подвоїти свою перевагу. Забив Волков.

Кристал зміг скоротити відставання на 76-й хвилині зусиллями Барладима, про через 5 хвилин Хльобас відновив комфортну перевагу чернігівців. Брижчук зміг подарувати Кристалу надію, забивши на 90+4 хвилині, проте господарям не вистачило часу, щоб відігратись. Матч завершився перемогою Десни з рахунком 3:2.

Мир, який представляє Другу лігу України, вдома приймав Інгулець. Гості змогли відкрити рахунок вже на 30-й хвилині матчу, відзначився Козак. У другому таймі перевагу гостей подвоїв Коваленко, забивши на 75-й хвилині.Довів рахунок до розгромного Хучбаров, якому вдався результативний удар в компенсований до другого тайму час. Інгулець не залишив шансів Миру, перегравши господарів з рахунком 3:0.

У іншому матчі ігрового дня друголіговий Калуш несподівано переміг Металіст 1925. Єдиний гол у поєдинку господарі забили під час екстра-тайму на 116 хвилині поєдинку.

У зустрічі представників Другої ліги – вінницкої Ниви та Гірника команди не змогли виявити сильнішого в основний час та екстра-тайми. Довелось пробивати пенальті. У серії одинадцятиметрових більше пощастило Гірнику, який в підсумку і пройшов у наступний раунд змагань.

В підсумку до 1/8 фіналу Кубка України пройшли Десна, Калуш, Інгулець та Гірник.

1/16 фіналу Кубка України

Кристал – Десна – 2:3

Голи: Барладим, 76, Брижчук, 90+4 – Д. Фаворов, 52, Волков, 60, Хльобас, 81

Мир – Інгулець – 0:3

Голи: Козак, 30, Коваленко, 75, Хучбаров, 90+5

Калуш – Металіст 1925 – 1:0

Гол: Книш, 116

Нива В – Гірник – 0:1 (серія пенальті 3:4)