УКР РУС

Кубок Іспанії. Навіть Донгу забив - "Барса" зруйнувала "Картахену". ВІДЕО

7 грудня 2013 Читать на русском

У першому матчі 1/16 Кубка Короля команда Херардо Мартіно з легкістю здолала опір представника третього іспанського дивізіону - 1:4.

Щоправда перший тайм на полі команди, яка збудувала свою арену за проектами для стадіону "Барси Б", ледь не завершився унічию. Більше того, "Картахена" відкрила рахунок: Фернандо увірвався в центральну зону і взяв ворота Пінто. У схожому стилі вибухнув Педро. Тільки ривок форвард каталонців здійснив по лівому фланзі, але завершення було таким же ідеально влучним.

Після того, як Сеск забив "у роздягальню", "Картахена" знітилась, а Педро оформив дубль. Міг Родрігес і третього покласти, але доля розсудила на користь 18-річного камерунця. Талановитий нпадник Донгу замінив наприкінці гри Алексіса і вдало зіграв на добиванні після пострілу Педро у стійку. До слова, народився Жан-Марі у тому ж місті, де й інший відомий форвард "блауграна" Самуель Ето'О.

1:4 - попереду ще матч-відповідь, але справу виходу в наступний етап вирішено. Після двох поразок у ЛЧ і Прімері "Барселона" зібралась і видала необхідний результат.

"Картахена" - "Барселона" - 1:4
 
Голи: Фернандо, 15 - Педро, 35, 76, Сеск, 42, Донгу, 90
 
"Барселона": Пінто - Адрано, Бартра, Пуйоль, Альба (Монтойя, 81) - Бускетс, Сонг, Серхі Роберто - Сеск, Педро, Алексіс (Донгу, 78)