УКР РУС

Кубок Азії: Індія зазнала фіаско, Палестина набрала перше очко

18 січня 21:56 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

У четвер, 18 січня, відбулися матчі 2-го туру групового етапу Кубка Азії.

Кубок Азії, 2-й тур

Група В

Індія – Узбекистан – 0:3

Голи: Файзуллаєв, 4, Сергєєв, 18, Насруллаєв, 45+4

Група С

Палестина – ОАЕ – 1:1

Голи: Нассер (автогол), 50 – Аділь, 23

Індія програла другий матч на Кубку Азії поспіль і практично втратила шанси на вихід у плей-офф. Що цікаво, Узбекистан зумів забити у ворота свого суперника ще більше м'ячів, ніж це зробила Австралія – три проти двох. Причому всі три підопічні Сречко Катанеца забили до перерви.

Кубок Африки: Нігерія обіграла Кот-д'Івуар завдяки пенальті, перший хет-трик на турнірі та асист голкіпера

Наставник збірної ОАЕ Паулу Бенту перед грою висловлював сподівання на те, що його команда не буде відвернена підтримкою, яку, як очікувалося, отримає збірна Палестини. Так і вийшло: нейтральні вболівальники знову підтримали Палестину – вболівальники постійно скандували "Свободу Палестині!"

На тлі цієї атмосфери збірна ОАЕ виграла перший тайм у суперника, незважаючи на вилучення у своєму складі – на 37-й хвилині Аль-Хаммаді сфолив у своєму штрафному майданчику та "привіз" пенальті. Однак форварду Палестини Сіаму реалізувати 11-метровий не вдалося. Удача посміхнулася команді Макрама Дадуба вже після перерви – центральний захисник Бадер Нассер зрізав м'яч у свої ворота. Завдяки цьому нещасному випадку Палестина набрала перше очко на Кубку Азії. В ОАЕ після двох матчів 4 очки – команда Бенту однією ногою перебуває в плей-офф.