УКР РУС

Кубок англійської ліги: Евертон переграв Ротерхем, перемога Уотфорда й поразка Ньюкасла

29 серпня 2018 Читать на русском

Завершилися 4 поєдинки 1/32 фіналу Кубка англійської ліги: Евертон здобув домашню перемогу, Ньюкасл програв на виїзді, Уотфорд переграв Редінг у гостях, а Міллуолл перестріляв Плімут.

Представники Прем'єр-ліги по-різному зіграли в матчах 2-го раунду Кубка англійської Ліги.

Кубок англійської ліги: Лестер розгромив Флітвуд, Сток Сіті несподівано переміг Хаддерсфілд

Ліверпульський Евертон резервним складом не зустрів спротиву Ротерхема. Підопічні Марку Сілви здобули перемогу завдяки голам Сігурдссона та Келверта-Левіна двічі. "Мельники" зуміли відповісти лише голом престижу від Волкса.

Лондонський Міллуолл у вольовому стилі здолав Плімут. "Леви" двічі поступалися в ході поєдинку, але зрештою зуміли здобути звитягу з рахунком 3:2. На голи Несса та Ладало столична команда відповіла м'ячами Шона Вільямса, Грегорі та О'Браєна.

Натомість не зумів повторити успіх Евертона Ньюкасл. Ноттінгем Форест вів у рахунку впродовж майже всього матчу, а після голу у відповідь від Рондона забив двічі зусиллями Кеша та Діаса. Отже, 3:1 і підопічні Рафи Бенітеса покидають турнір.

В останньому матчі ігрового дня Уотфорд без проблем здолав Редінг на виїзді. Команда Хаві Грасії забила в кожному з таймів і спокійно довела поєдинок до виїзної перемоги 2:0.

Кубок англійської ліги 2018/19, 1/32 фіналу

Евертон – Ротерхем – 3:1

Голи: Сігурдссон, 28, Келверт-Левін, 62, 87 – Волкс, 86

Міллуолл – Плімут – 3:2

Голи: Ш. Вільямс, 64 (пенальті), Грегорі, 84, О'Браєн, 89 – Несс, 41, Ладало, 67

Ноттінгем Форест – Ньюкасл – 3:1

Гол: Мерфі, 2, Кеш, 90+4, Діас, 90+7 – Рондон, 90+2

Редінг – Уотфорд – 0:2

Голи: Саксесс, 37, Кіна, 63