УКР РУС

Кубок Англії. "Ліверпуль" розписав сенсаційну мирову з "Ексетер Сіті" - на пару чекає перегравання

9 січня 2016 Читать на русском

В матчі 3 раунду Кубку Англії "Ліверпуль" на виїзді зустрічався з представником 4-го за значущістю дивізіону - клубом "Ексетер Сіті".

Гра завершилась сенсаційною нічиєю 2:2. Варто відзначити, що підопічні Юргена Клоппа двічі відігрувались - спочатку на гол Ніколса на 9 хвилині не менш влучним ударом відповів Сінклер (12 хвилина). Наприкінці першого тайм м'яч до свого активу записав Холмс, проте це не знітило "Ліверпуль", який зусиллями Сміта на 73-й відновив паритет. Більше жодна з команд не забивала.

Додамо, що склад "червоних" переважно був представлений резервістами.

Нагадаємо, розіграш Кубка Англії проходить за олімпійською системою, тобто на виліт. У разі нічийного результату призначається перегравання на полі тієї команди, яка проводила перший матч на виїзді.

Англія. Кубок Англії. 3 раунд

"Ексетер Сіті" - "Ліверпуль" - 2:2  ВІДЕО

Голи: Т. Ніколс, 9, Холмс, 45 - Сінклер, 12, Б. Сміт, 73

Склади команд:

"Ексетер Сіті": Олійник, Вудман, Т. Браун, К. Рібейру (А. Девіс, 66), Рід, Мур-Тейлор, Тіллсон, Нобл (Оуклі, 62), Холмс (Грант, 84), Т. Ніколс, А. Ніколс

"Ліверпуль": Богдан, Рендалл, Ілорі (Магвайр, 77), Хосе Енріке, Б. Сміт, К. Стюарт, Браннаган, Кент (Чірівелья, 57), Жоао Карлос, Бентеке, Дж. Сінклер (Оджо, 71)