УКР РУС

Кротоне здолав Верону і покинув останню сходинку Серії А

13 травня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У поєдинку 36-го туру чемпіонату Італії Верона на виїзді поступилась Кротоне. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

36-й тур чемпіонату Італії у четвер завершував поєдинок між Кротоне та Вероною. Господарі втратили навіть математичні шанси на те, аби залишитись в Серії А, в той час як суперник всі свої завдання у цьому сезоні "вирішив", пролетівши повз єврокубки. Тож у цьому протистоянні команди боролись лише за престиж.

Мілан зґвалтував Торіно й вийшов на третє місце, Рома програла Інтеру й втратила шанси на ЛЄ, Ювентус переграв Сассуоло

Вже на другій хвилині Сімі з лівого флангу прострілив в район одинадцятиметрової позначки і Адам Унас пробив по воротах Верони. Івору Пандуру, який у стрибку намагався відбити м'яч, банально не вистачило довжини рук, аби врятувати свою команду. Серед небезпечних моментів у першому таймі можна згадати хіба ще постріл Луки Чігаріні здалеку – м'яч просвистів поруч зі стійкою.

В середині другої сорокап'ятихвилинки перший же удар господарів дозволив подвоїти перевагу. Унас з лівого флангу виклав під удар Сімі в центр штрафного майданчика суперника і той вдотик подвоїв перевагу Кротоне. Сальваторе Моліна за три хвилини до завершення матчу скоротив перевагу, зрізавши м'яч після навісу з кутового у власні ворота.

Перемога принесла Кротоне 21 очко і дозволила покинути останню сходинку турнірної таблиці, Верона з 43-ма балами залишилась десятою.

Аталанта – Беневенто: Маліновський ефектно продовжує гольову аномалію, Індзагі без шансів, а ЛЧ наближається