УКР РУС

Ювентус у меншості розгромно поступився Фіорентині, Кротоне здобув перемогу над Пармою

22 грудня 2020 Читать на русском

В рамках 14-го туру Серії А Фіорентина розгромила Ювентус, Парма зазнала прикрої поразки від Кротоне. Звіт про цей та інші матчі вівторка читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 14-й тур

Кротоне – Парма – 2:1

Голи: Мессіас, 24, 44 – Куцка, 58

Ювентус – Фіорентина – 0:3

Голи: Влаховіч, 3, Сандро, 76 (автогол), Касерес, 81

Вилучення: Куадрадо, 18 (Ювентус)

Програму 14-го туру Серії А відкривав домашній поєдинок Кротоне проти Парми. Обом командам була потрібна перемога, адже господарі йшли на дні таблиці, а гості не виграли у чотирьох матчах поспіль. В першому таймі більш мотивованими виявились футболісти Кротоне, а точніше – нападник Мессіас. На 24-й хвилині він прийняв передачу в штрафний і пробив з розвороту в лівий нижній кут, а на 44-й з лінії карного майданчика ефектно перекинув голкіпера – такий гол треба бачити. 2:0.

Парма зуміла відквитати один гол на 57-й хвилині зусиллями Куцки, якому вдалося замкнути подачу з кутового – 2:1! Взагалі, по перерві пармезанці виглядали набагато краще за Кротоне, але реалізувати бодай ще один момент вони так і не змогли. Фінальний свисток зафіксував перемогу Кротоне.

Ювентус у рідних стінах приймав Фіорентину. "Фіалкам" вдалось забити швидкий гол – на 3-й хвилині відзначився Влаховіч. На 18-й Куадрадо отримав червону картку і залишив "б'янконері" у меншості. Гравці Ювентуса навіть у меншості виглядали непогано і на 33-й Роналду міг зрівняти рахунок, але його удар з вбивчої відстані пролетів повз ліву стійку.

У другому таймі нічого не відбувалось до 76-ї хвилини, коли Алекс Сандро зрізав м'яч у власні ворота. Через декілька хвилин простріл Бірагі у штрафний майданчик замкнув Касерес – 0:3. Господарі намагались відігратись і навіть створили кілька небезпечних моментів, але відквитати хоча б один гол так і не змогли. У підсумку – розгромна перемога Фіорентини – 0:3.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ