УКР РУС

Кроос назвав зменшення зарплат безглуздою жертвою – у зірки Реала є краща ідея

7 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник мадридського Реала Тоні Кроос висловився про зниження зарплат футболістам через кризу, викликану пандемією коронавірусу.

"Зниження зарплат – безглузда жертва. Я за те, щоб гравці отримували повну зарплату і розумно розпоряджалися нею, жертвуючи на благодійність. Є безліч організацій, яким необхідна допомога.

ФІФА прийняла офіційне рішення щодо трансферних вікон та контрактів гравців в умовах коронавірусу

Багато клубів не отримають запланованих доходів. Масштаби фінансових втрат залежать від того, як довго триватиме пауза. Наприклад, якщо сезон буде відновлено в травні, то рішення будуть знайдені. Якщо доведеться чекати до зими, то деякі клуби не зможуть дотягнути до цього часу. Це змінить футбол. Він більше не буде таким, яким ми його знаємо", – цитує Крооса Marca.

Зазначимо, що чимало футбольних клубів домовляються зі своїми гравцями про зниження зарплати на період вимушеної паузи через пандемію коронавірусу. Реал спочатку не планував вдаватися до подібних кроків, але, за інформацією іспанської преси, теж почав розглядати можливість зменшити виплати футбольній і баскетбольній командам.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо