УКР РУС

Кривцов: Найближчим трансфером Шахтаря буде Додо, але Тете продадуть дорожче

20 січня 2021 Читать на русском

Захисник "гірників" Сергій Кривцов поділився думкою щодо потенціалу своїх одноклубників – Додо і Тете.

"Думаю, найближчим трансфером Шахтаря буде Додо, але Тете продадуть дорожче, бо він атакувальний. Топовий. Він прийшов, спочатку не було зрозуміло, за що його взяли. Потім місяць пройшов – і він зараз топ-гравець, вважаю. Як він вистрілив у цьому сезоні! Він – майбутнє.

"Ризикована опція": Реал зайшов на український ринок у пошуках альтернативи великій зірці

Чи можна його порівняти з Вілліаном чи Дугласом Костою? По роботі з м'ячем – так. За швидкістю, звичайно, Дуглас втік далеко. За технікою і ударом – плюс-мінус однаково. Чи буде він коштувати 60 млн? Думаю, буде. Там вже пішла мулька, що 70. Немає диму без вогню", – сказав Кривцов у програмі Вацко Light.

Нагадаємо, Тете перейшов у Шахтар у лютому 2019 року з бразильського Греміо. У поточному сезоні провів за "гірників" 19 поєдинків у всіх турнірах, в яких забив 2 голи і віддав 4 результативні передачі. Контракт 20-річного футболіста з донецьким клубом розрахований до 31 грудня 2023 року. Transfermarkt оцінює Тете у 17 млн євро.

Додо належить Шахтарю з літа 2018-го. У поточному сезоні в його активі 17 матчів у всіх турнірах, а також гол та два асисти. З "гірниками" він до серпня 2025-го. Transfermarkt править за гравця 18 млн євро.

Із Шахтаря – на вихід: Коноплянка і ще 4 гравці збірної України ризикують стати жертвами великої чистки