УКР РУС

Кривцов допоміг Інтеру Маямі розгромити Торонто – українець став одним з найкращих, Мессі травмувавсяfire

21 вересня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У матчі чергового туру МЛС команда Девіда Бекхема завдала поразки Торонто. Читайте звіт про поєдинок і дивіться відеоогляд зустрічі на "Футбол 24".

МЛС-2023

Інтер Маямі – Торонто – 4:0

Голи: Фаріас, 45+3, Тейлор, 54, 87, Кремаші, 73

Кривцов отримав солідне прізвисько від Мессі та інших гравців Інтер Маямі

Інтер Маямі на своєму полі впевнено розібрався з Торонто. Ліонель Мессі, як і Сергій Кривцов, вийшли у старті, однак аргентинець не дограв перший тайм та покинув поле через травму (за дві хвилини до цього не зміг продовжити гру ще одна зірка "чапель" – Жорді Альба). Мессі замінив фінський нападник Роберт Тейлор, який і став героєм поєдинку, записавши до свого доробку дубль та асист. Загалом Інтер забив чоти "сухих" голи і з 31-м очком нарешті покинув передостанню сходинку турнірної таблиці Східної конференції.

Український захисник відіграв весь поєдинок і став одним з найкращих у матчі, заробивши другу оцінку серед обох команд – 7,5 (вище лише у Тейлора). За 90 хвилин Кривцов зробив 78 доторків до м'яча, здійснив три виноси, одне перехоплення, два блокування та два відбори, виконав один обіграш з дриблінгу, виграв три боротьби за позицію з шести, а також дві повітряні дуелі з двох, п'ять разів втрачав м'яч, заробив один фол та віддав 2 довгі передачі з чотирьох, які досягли адресата. Точність його пасів загалом сягнула 94%.