УКР РУС

Кривенцов вказав на проблемні позиції Металіста 1925 – коуч запланував масштабні трансферні зміни

14 січня 2022 Читать на русском

Головний тренер харків'ян Валерій Кривенцов розповів про кадрову ситуацію в команді.

"Ми з юнацької команди беремо хлопців, які себе добре проявили в першій частині сезону. У Харкові починатимуть з нами працювати Владислав Островський та Антоній Емере.

Металіст 1925 підписав захисника Шахтаря і розраховує, що він стане лідером молодіжної збірної України

Також ми повернули двох вихованців Кевіна Дуруеке та Дениса Почерніна, які добре проявили себе у Другій лізі, тому дамо їм можливість працювати з нами, а далі все буде залежати від них. Юрій Потімків з нами вже декілька місяців працює, тому я його вже беру, як гравця основного складу. Також візьмемо воротаря Ігоря Потімківа. Буде у нас два брати в команді, допомагатимуть одне одному. Сподіваюсь, що у кожній лінії у нас буде хороша конкуренція.

Я вважаю, що нам дуже не вистачало наших травмованих гравців. Ті хлопці, які одужають, Пономар, Дерек, Жичиков, Дмитренко, Русин, Кравченко – це для нас є підсилення. Для нас, звісно, "гаряча" позиція лівого захисника, ми працюємо у цьому напрямку, але, на жаль, поки складно знайти саме такого гравця, як ми хочемо. Сподіваюсь, що вже в Туреччині ми закриємо цю позицію", – цитує Кривенцова офіційний сайт харків'ян.

Нагадаємо, на зимову паузу Металіст 1925 пішов на десятій сходинці турнірної таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 19 очок.

У Кривбаса – унікальний гендир: працював барменом, продавав "адідаси" і не забив Динамо у фіналі Кубка України