УКР РУС

Кривбас опублікував фото з укриття: "Ви можете загнати нас у бомбосховища, але не злякати"

10 жовтня 2022 Читать на русском

Криворізький клуб разом з головним тренером Юрієм Вернидубом прокоментував черговий російський терор, внаслідок якого команда ховалась в укритті, як і більшість українців.

"День почався з масованих ракетних атак рашистів по українських містах. Найбільше сьогодні ворог атакує столицю нашої країни. Саме у центрі Києва зараз перебувають двоє співробітників медіавідділу ФК Кривбас, які залишилися після вчорашнього матчу опрацьовувати матеріали.

"В яблучко": Лінекер у захваті від збиття "Іглою" російської ракети

Нині наші колеги вимушені ховатися в бомбосховищі неподалік епіцентрів вибухів. Саме це робить і перша команда, яка повернулась з Києва ще вночі, а сьогодні вже проводила ранкове тренування у Кривому Розі. Ви можете загнати нас у бомбосховища, але не злякати.

Ви можете зупинити тренування, але не зупините наших воїнів! Тримаємось, тільки разом вистоїмо! Віримо в ЗСУ й обов'язково переможемо! Все буде Україна. #russiaisaterroriststate", – написала пресслужба криворіжців.

Вердикт Юрія Вернидуба був красномовний: "Просто потвори, інших слів у мене немає".

Нагадаємо, терористи вранці цинічно випустили рекордні 84 крилаті ракети та ще понад 20 безпілотників по Україні, наші військові знищили 56 цілей. Від обстрілів постраждала цивільна та критична інфраструктури.

"Соловйов прифотошопив мені Ейхмана і понеслось": за ним полювала русня – Афган, футбол і Ахметов, що нагадує Наполеона